Birecik Belediyesi Yeni İşletmenin Açılışını Coşkuyla Karşıladı

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Yavuz, Uzman Diyetisyen Zehra Esra Doğan’ın yeni işletmesinin açılış törenine katılarak ilçeye kazandırılan bu önemli girişimin heyecanına ortak oldular. Açılış töreni, kurdele kesimiyle başladı ve bu esnada Başkan Begit, işletme sahibi Zehra Esra Doğan’a eşlik etti. Begit, bu anlamlı girişim için Doğan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Konuşmasında, Birecik’e yeni bir işletmenin kazandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, işletmenin ilçeye ve hemşerilere önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. Zehra Esra Doğan ise, Birecik’e yeni bir işletme kazandırmanın gururunu yaşadığını ifade etti.…

Açılış AK parti İlçe Başkanı Halil Yavuz Belediye Başkanı Birecik Diyetisteyen İş yeri Mehmet beygit 

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Yavuz, Uzman Diyetisyen Zehra Esra Doğan’ın yeni işletmesinin açılış törenine katılarak ilçeye kazandırılan bu önemli girişimin heyecanına ortak oldular.

Açılış töreni, kurdele kesimiyle başladı ve bu esnada Başkan Begit, işletme sahibi Zehra Esra Doğan’a eşlik etti. Begit, bu anlamlı girişim için Doğan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Konuşmasında, Birecik’e yeni bir işletmenin kazandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, işletmenin ilçeye ve hemşerilere önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Zehra Esra Doğan ise, Birecik’e yeni bir işletme kazandırmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Begit’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, işletmenin bölge halkı için faydalı hizmetler sunacağına inandığını söyledi.

Açılışa katılan AK Parti İlçe Başkanı Halil Yavuz da, işletmenin hayırlı olmasını dileyerek, ilçeye yapılan her türlü yatırımı desteklediklerini ve bu tür girişimlerin Birecik’in gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Haber hayat özkesiciler

Önerilen Haberler

Leave a Comment